Posiłki przygotowane w kombiwarze i parowarze nie tylko wyśmienicie smakują, ale także są lekkostrawne, ułatwiają osiągnąć smukłą sylwetkę oraz wspomagają diety lecznicze. W niniejszej książce znajdziecie 100 receptur na rozmaite specjały zupy, mięsa, ryby, dania z owoców i warzyw, potrawy mączne, a nawet słodkie wypieki które przyrządzicie w tych urządzeniach. Ponadto autor podpowiada, na co zwrócić uwagę przy wyborze kombiwara lub parowara, jak prawidłowo je użytkować i utrzymywać w czystości.
Szczegóły
Tytuł: 100 dań z kombiwara i parowaraAutor: Barowicz Tadeusz
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070666
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 126
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.4 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nalewki i receptury ziołowe Biblioteka zdrowia 3
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Frywolitki klasyczne wzory
Wydawnictwo RM
Ryby szybko i smacznie
166 przepisów
166 przepisów
Prószyński i S-ka