Z niniejszą publikacją nauczysz się mądrze gospodarować jedzeniem.
Prezentujemy ciekawe pomysły na wykorzystanie produktów pozostałych z obiadu np. mięsa, ziemniaków, makaronu czy ryżu.
Ponadto podpowiadamy, co smacznego można przyrządzić z leżących w lodówce już kilka dni wędlin czy warzyw.
Znajdziesz tu receptury na kolacyjny bigosik, cygański kociołek, gyros z kurczaka z ryżem, sałatkę z piersią indyka, krokiety ziemniaczane, kotleciki z kaszy gryczanej i wiele innych wartościowych odżywczo potraw.
Prezentujemy ciekawe pomysły na wykorzystanie produktów pozostałych z obiadu np. mięsa, ziemniaków, makaronu czy ryżu.
Ponadto podpowiadamy, co smacznego można przyrządzić z leżących w lodówce już kilka dni wędlin czy warzyw.
Znajdziesz tu receptury na kolacyjny bigosik, cygański kociołek, gyros z kurczaka z ryżem, sałatkę z piersią indyka, krokiety ziemniaczane, kotleciki z kaszy gryczanej i wiele innych wartościowych odżywczo potraw.
Szczegóły
Tytuł: Jak nie marnować jedzeniaPodtytuł: smacznie, niedrogo, z pomysłem
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071038
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia śląska
AD OCULOS
Gazy jelitowe
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Budować zdrowie
Corsam
Łazienki 150 najlepszych pomysłów
Olesiejuk
Skarpety na drutach
Weltbild
Joga
SBM
Jagnięcina. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Boże narodzenie. 108 najlepszych przepisów
Ringier Axel Springer Polska
Boże narodzenie. 107 najlepszych przepisów
Ringier Axel Springer Polska