Mięsa duszone i gotowane
na 100 sposobów

Olimp Media

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
10,00 PLN
Nasza cena
7,70 PLN



Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.

Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.


Szczegóły

Tytuł: Mięsa duszone i gotowane
Podtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070949
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg

Recenzje