Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.
Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Szczegóły
Tytuł: Mięsa duszone i gotowanePodtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070949
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Czarodzicielstwo
Prószyński i S-ka
Encyklopedia muzyczna
Polskie Wydawnictwo Muzyczne
Ojcowski Park Narodowy
Multico
Kruczek na wsi
Wytrwałość i koncentracja
Wytrwałość i koncentracja
LektorKlett
18 znaczy życie
rzecz o Józefie Szajnie
rzecz o Józefie Szajnie
Podkarpacki Instytut Książki i Marketingu
Ogród kości
Albatros
Polskie znaki
Biuro Literackie
Cel: Kajmany
Novae Res