Gotowanie na parze
Encyklopedia zdrowia

Literat

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 15.0x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
4,10 PLN
Nasza cena
2,90 PLN



Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.

Szczegóły

Tytuł: Gotowanie na parze
Podtytuł: Encyklopedia zdrowia
Autor: Basse Monika
Wydawnictwo: Literat
Seria: Encyklopedia zdrowia
ISBN: 9788377742235
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 32
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.07 kg

Recenzje