Mięsa na zimno
sprawdzone przepisy

Olimp Media

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
15,62 PLN



Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.

Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.

Szczegóły

Tytuł: Mięsa na zimno
Podtytuł: sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071069
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg

Recenzje