Oddajemy w Twoje ręce zbiór sprawdzonych przepisów na różnorodne potrawy z kurczaka oraz indyka najpopularniejszych rodzajów drobiu. Są wśród nich propozycje odpowiednie zarówno na co dzień, jak i na uroczystą okazję.
Znajdziesz tu takie specjały, jak: szybkie curry kokosowe, piersi kurczaka w sosie śmietanowym, medaliony z piersi indyka, pikantne skrzydełka kurczaka, faszerowane udka kurczaka, kurczak z sosem pomarańczowym czy indyk z nadzieniem mięsnym.
Polecamy receptury nie tylko na dania główne, ale także na pożywne zupy (np. zupę cytrynową z kurczakiem) oraz niebanalne przekąski (np. sałatkę z pieczonym kurczakiem i owocami).
Szczegóły
Tytuł: Kurczak oraz indyk na 100 sposobówPodtytuł: piersi skrzydełka udka tuszki
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071076
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.41 kg