Owoce morza nie bez przyczyny słyną ze swoich wartości odżywczych, Są bogate w białko, a ryby w tłuste, jak makrela czy śledź zawierają dodatkowo dużo wielonienasyconych tłuszczów, które pomagają w obniżeniu poziomu cholesterolu.
Poradnik kulinarny Ryby i owoce morza" to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morzaWydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378440055
Tytuł oryginału: Fish and Seafood
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Borowska Joanna
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 256
Format: 14.0x14.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Notes adresowy 128K
FORMAT Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Eksport-Import
Miasto pojednania
46 Międzynarodowy Kongres eucharystyczny we Wrocławiu
46 Międzynarodowy Kongres eucharystyczny we Wrocławiu
Wydawnictwo Naukowe PWN
Magia wiedźm
Rytuały, specyfiki i zaklęcia
Rytuały, specyfiki i zaklęcia
Studio Astropsychologii
Żywioły wyobraźni poetyckiej pokolenia 68
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Judaizm a ekumenizm w świecie nauczania Jana Pawła II
ECE Europejskie Centrum Edukacyjne
Świat w pastelach Ingi
Replika
Rubik's Double Sided Challenge
Rubik Creation