Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa i samodzielność sprawiają, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze, niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie w kombiwarzeAutor: Szydłowska Marta
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378451167
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 32
Format: 16.0x22.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.09 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Smaki kuchni polskiej
165 przepisów
165 przepisów
Prószyński i S-ka
Kuchnia swojska i smaczna
Prószyński i S-ka
Uczę się z Ekoludkiem 3 ćwiczenia część 2
Szkoła podstawowa
Szkoła podstawowa
ŻAK Wydawnictwo Akademickie
Edulatki Pięciolatek na szóstkę
5 lat
5 lat
Zielona Sowa
Echo Man
Arrow
Koparka się bawi
Egmont