Seria książek w kształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.
W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.
W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.
Szczegóły
Tytuł: Ciasto francuskiePodtytuł: 60 sprawdzonych przepisów na każdą okazję
Autor: Bardi Carla, Morris Ting
Wydawnictwo: Mc Rae
ISBN: 9788860983091
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 128
Format: 21.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.47 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kwiaciarka część 2
Damidos
Prawo spadkowe
Wolters Kluwer
Seksualność człowieka
Edra Urban & Partner
Pismo Święte Pokój
Divine Mercy
Nieodparta miłość
Amber
Tropiciel szpiegów
Zysk i S-ka