Ozdabianie potraw
Encyklopedia smakosza

Delta W-Z

  • Rok wydania: 1994
  • Format: 19.5x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,40 PLN
Nasza cena
30,60 PLN



Książka zawiera mnóstwo propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach.

Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.

Szczegóły

Tytuł: Ozdabianie potraw
Podtytuł: Encyklopedia smakosza
Autor: Biller Rudolf
Wydawnictwo: Delta W-Z
Kod paskowy: 9788371751387
ISBN: 8371751389
Tytuł oryginału: Garnieren und Verzieren
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Świątkowska Monika
Języki: polski
Rok wydania: 1994
Ilość stron: 160
Format: 19.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: