Książka zawiera mnóstwo propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach.
Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.
Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.
Szczegóły
Tytuł: Ozdabianie potrawPodtytuł: Encyklopedia smakosza
Autor: Biller Rudolf
Wydawnictwo: Delta W-Z
Kod paskowy: 9788371751387
ISBN: 8371751389
Tytuł oryginału: Garnieren und Verzieren
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Świątkowska Monika
Języki: polski
Rok wydania: 1994
Ilość stron: 160
Format: 19.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Holandia
WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
eins zwei drei kl.1 /podr.ćwicz.kaseta/
Inwestycje
Prawo pracy procesowe. Wzory pism
C. H. Beck
Życie Pi
(Audiobook)
Qes Agency
Biologia Repetytorium dla maturzystów i kandydatów na studia
SuperMemo World
Przed burzą
Prószyński i S-ka
Trial by Blood
Corgi Books
Algebra abstrakcyjna w zadaniach
Wydawnictwo Naukowe PWN