Kwiatowa uczta
Jadalne kwiaty w 100 przepisach

Egros

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.5x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
54,60 PLN
Nasza cena
37,67 PLN



Oto książka dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych, niekoniecznie biegłych w sztuce gotowania. Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Jadalne kwiaty służą nie tylko jako dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania. Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.

Szczegóły

Tytuł: Kwiatowa uczta
Podtytuł: Jadalne kwiaty w 100 przepisach
Autor: Kalemba-Drożdż Małgorzata
Wydawnictwo: Egros
ISBN: 9788389986832
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 244
Format: 17.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.86 kg

Recenzje