To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia rosyjskaPodtytuł: Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Autor: Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
Wydawnictwo: Rea
Seria: TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
ISBN: 9788375444773
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 584
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.86 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wydział zabójstw Ulice śmierci
Buchmann
Drop
Orion Books
Farmacja stosowana Podręcznik dla studentów farmacji
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Ciało
TiM film studio
Con Air Lot skazańców
CD Projekt
Świnka Peppa 2
SDT-Film
Kalendarz 2013 Muppety
Egmont
Misja Feniks
Egmont
Aniołowie, posłańcy światła
Promic
Modlitwy za zmarłych
Promic