Kuchnia rosyjska
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji

Rea

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 21.5x27.5cm
  • Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
99,00 PLN
Nasza cena
64,89 PLN



To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.


Szczegóły

Tytuł: Kuchnia rosyjska
Podtytuł: Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Autor: Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
Wydawnictwo: Rea
Seria: TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
ISBN: 9788375444773
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 584
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.86 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: