Chemia żywności Tom 1
składniki żywności

WNT

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
46,00 PLN
Nasza cena
33,05 PLN



W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych. Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

Szczegóły

Tytuł: Chemia żywności Tom 1
Podtytuł: składniki żywności
Autor: Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623357
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 234
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: