To podręcznik o tym, jak praktycznie wykorzystać wiedzę o żywności w celu świadomego kształtowania jej jakości i wartości odżywczej zarówno w procesach technologicznych, jak i w gospodarstwach domowych.
Szczegóły
Tytuł: Podstawy technologii gastronomicznejAutor: Zalewski Stanisław (redakcja)
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320428575
ISBN: 8320428572
Języki: polski
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 536
Format: 17x24cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.755 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Salonowe życie
Prószyński i S-ka
Noce i dnie t.1/2
Greg
Składnia współczesnego języka polskiego
Wydawnictwo Naukowe PWN
Ostatni brzeg
Bellona
Rok 1945 Koniec tom 2
Świat Książki
Księga zaklęć Lizzie
Amber
Ostatnia misja Phoenixa
Amber
Rosja, Katolicyzm i sprawa polska
Prószyński i S-ka