Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość. Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia miłosnaPodtytuł: Afrodyzjaki
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788363559656
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 112
Format: 17.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.504 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zwierzenia
Nortom
Afrodyzjaki wszech czasów
Buchmann
Moje wypieki i desery
Egmont
Sto lat samotności
Muza
Gotuj jak Top Chef
Otwarte
Filary Ziemi
Albatros
Torty i ciasta na każda okazję
Słowne (dawniej Burda Książki)