Lukier - spektakularne budynki, modne pracownie, głośni architekci. Mięso - architektura, z którą obcujemy na co dzień, tysiące budynków, placów i pomników w polskich miastach i miasteczkach. Lukier przyciąga, dużo się o nim mówi i pisze, a jeszcze więcej fotografuje, ale to tylko wierzchnia warstwa. Co jest pod spodem Jaki jest stan posiadania polskiej architektury niemal ćwierć wieku po upadku komunizmu przed jakimi wyzwaniami stoimy Co się udało, a co jest naszą porażką
Szczegóły
Tytuł: Lukier i mięsoAutor: Piątek Grzegorz, Trybuś Jarosław
Wydawnictwo: Stowarzyszenie 40 000 Malarzy
ISBN: 9788393601516
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 312
Format: 11.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.27 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Oczy skóry
Architektura i zmysły
Architektura i zmysły
Instytut Architektury
Artium Quaestiones XXIII
Wydawnictwo Naukowe UAM
Coś które nadchodzi
Architektura XXI wieku
Architektura XXI wieku
Fundacja Bęc Zmiana