Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
W pytaniach i zadaniach
zeszyt ćwiczeń część 2

eMPi2

  • Rok wydania: 2006
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
13,00 PLN
Nasza cena
11,12 PLN



Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).


Szczegóły

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podtytuł: W pytaniach i zadaniach
zeszyt ćwiczeń część 2

Autor: Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: eMPi2
Kod paskowy: 978838928748X
ISBN: 838928748X
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 144
Oprawa: miękka
Waga: 0.25 kg

Recenzje