Szczegóły
Tytuł: Kuchnie krajów Ameryki ŚrodkowejPodtytuł:
Wydawnictwo: Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
ISBN: 9788388537493
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 159
Oprawa: twarda
Waga: 0.55 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kazania i przemówienia
Tom II
Tom II
Salwator
W cieniu Wronek Jaworzna i Piechcina
Instytut Historii Nauki PAN
Słowa Mądrości
Ezoteric
Piesek na spacerze
G+J Gruner+Jahr Polska
Prawo własności przemysłowej Tom 14 B
C. H. Beck
Command & Control
Express Publishing
Rola dehydrogenazy glutaminianowej w metabolizmie roślin motylkowatych
Wydawnictwo Naukowe UAM
Papeteria Mini Mroczna Łąka
Peter Pauper Press