"Niniejszy podręcznik przeznaczony jest dla studentów uczelni przyrodniczych realizujących przedmiot "towaroznawstwo produktów spożywczych". Podręcznik może być w szerokim zakresie wykorzystywany również przez studentów uczelni ekonomicznych, uczniów średnich szkół gastronomicznych i przemysłu spożywczego oraz kadrę inżyniersko-techniczną zakładów przetwórstwa spożywczego, pragnących poszerzyć swoją wiedzę z zakresu prawa żywnościowego Unii Europejskiej, a także z zakresu charakterystyki i oceny jakościowej najważniejszych grup produktów spożywczych, dokonywanej na podstawie aktualnie obowiązujących dokumentów aktualizacyjnych."
Szczegóły
Tytuł: Towaroznawstwo żywności przetworzonejPodtytuł: Z elementami technologii
Autor: Bożena Waszkiewicz-Robak
Wydawnictwo: Inwestycje
ISBN: 9788375832105
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 612
Oprawa: twarda
Waga: 0.0012 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kalendarzyk dwuletni 2013-2014
Koinonia
Koloruję Królestwo Roślin MOTYL
Welpol Adventure
Marcin Paszkowski poeta okolicznościowy i moralista z pierwszej połowy XVII wieku
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Glossy Biżuteria
TM Essentials
Puzzle 3D Włoski rycerz na koniu
Modo The Toy Workshop
Szaraczek i inne wiersze dla dzieci
Opowiadania dla dzieci
Opowiadania dla dzieci
Wydawnictwo MTJ Agencja Artystyczna
Tajemnica Olimpias
Adam Marszałek
Podstawy ustroju konstytucyjnego Republiki Włoskiej
Dom Organizatora Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa