Od mięsa do ryb, od ryżu po warzywa, od chleba po desery, wszystko bogato przyprawione – panorama najsłynniejszych dań kuchni indyjskiej z dokładnymi opisami stosowanych składników.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Sekrety kuchni indyjskiej. W kuchniAutor: Paola Scolari
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788375127034
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.188 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sezam zgadywanek 8 lat
Aksjomat
Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni
Olesiejuk
Z Pokorą przez życie
Prószyński i S-ka
Dziewczyna z pociągu
Świat Książki