Klasyczne przepisy na proste oraz bardziej wyszukane potrawy: mięsa pieczone, duszone i smażone.
Kopalnia wiedzy na temat przygotowania pysznych dań mięsnych.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Kopalnia wiedzy na temat przygotowania pysznych dań mięsnych.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Dania mięsne. W kuchniAutor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788375127133
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.188 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Elmer
Papilon
Elmer i nieznajomy
Papilon
Elmer na szczudłach
Papilon
Elmer i wąż
Papilon
Królowa śniegu
Arti
Ośla skórka
Arti
Elmer i Wilbur
Papilon
Elmer i dziadek Eldo
Papilon