Każda chwila dnia może być słodka – wystarczy dobry pomysł i odrobina fantazji w kuchni.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Desery i przekąski. W kuchniAutor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
Seria: W kuchni
ISBN: 9788378447832
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Proste i modne szycie
K.E. Liber
Artystyczna fotografia ślubna
Galaktyka
Owoce. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Muffiny. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Fotograf w podróży
G+J RBA
Mudry dla zdrowia witalności i wewnętrznego spokoju
Studio Astropsychologii
Ekodeco Czas na recykling
Buchmann