Pieczone steki, apetyczne rostbefy – kulinarne sekrety dla tych, którzy uwielbiają czerwone mięso lub chcą się nauczyć je przyrządzać.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Dania z wołowiny. W kuchniAutor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447771
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni
Olesiejuk
Czekolada 30 smakowitych przepisów
Olesiejuk
Nie tylko deserki
Kreatywne przepisy dla dzieci
Kreatywne przepisy dla dzieci
Olimp Media
Wspieramy odporność
Jedzenie zamiast suplementów
Jedzenie zamiast suplementów
Olimp Media
Karpacka kampania Legionów
Bellona