Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i w potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co jest dziś niewątpliwą zaletą. Wszystkie przepisy podane są w prosty sposób, punkt po punkcie. Proponowane potrawy, sporządzane z najświeższych składników, są niezwykle aromatyczne i wspaniale prezentują się na talerzu.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczkiAutor: Carol Tennant
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377089729
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 256
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.375 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Romanse classic 12 Mąż dla Cassandry
POL-NORDICA
Szkoła budowania
MURATOR
Bycie i czas
Wydawnictwo Naukowe PWN
Oczekiwanie
Akapit Press
Kuchnia Polska wersja niemiecka
Parma Press
Nadciąga burza Tom 1
Fabryka Słów
Filozofia aktualności
Za Nietzschem i Marksem
Za Nietzschem i Marksem
Wydawnictwo Naukowe PWN
Tajfun Bez kompromisów
Ongrys
West Coast Performances
Pink Crow
Lato Garmanna
FISO