Najlepsze przepisy dań z woka łatwe do zrealizowania.
Gotowanie potraw w woku, podobnie jak szybkie smażenie na mocno rozgrzanym tłuszczu, to podstawowe sposoby przyrządzania potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Decyduje on o wyjątkowym charakterze orientalnych dań - są smaczne i zdrowe, a ich przygotowanie nie zabiera dużo czasu, a jednocześnie niezwykle łatwo je dostosować do indywidualnych potrzeb.
Niniejsza książka kucharska zawiera 120 przepisów z całego Dalekiego Wschodu, przystosowanych do warunków kuchni europejskiej.
Gotowanie potraw w woku, podobnie jak szybkie smażenie na mocno rozgrzanym tłuszczu, to podstawowe sposoby przyrządzania potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Decyduje on o wyjątkowym charakterze orientalnych dań - są smaczne i zdrowe, a ich przygotowanie nie zabiera dużo czasu, a jednocześnie niezwykle łatwo je dostosować do indywidualnych potrzeb.
Niniejsza książka kucharska zawiera 120 przepisów z całego Dalekiego Wschodu, przystosowanych do warunków kuchni europejskiej.
Szczegóły
Tytuł: Dania z woka. Z kuchennej półeczkiAutor: Sian Davies
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377080627
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 256
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.375 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Operacja Cytadela
Bellona
Syreny 2 Głębia
Dolnośląskie
Odczyty i rozprawy
Aletheia
NEXT
TiM film studio
Rule following
Copernicus Center Press
Disco polo fever
Fan Media
Magneti ozdobne magnesy
TM Essentials
Bractwo Czystej Krwi
Rebis
Dwie myszki
Olesiejuk