Poradnik zawiera dokładne omówienie przysmaków kuchni francuskiej, praktyczne rozmówki dla turystów-smakoszy, słowniczek polsko-francuski, francusko-polski oraz wybór przepisów na wspaniałe francuskie potrawy do wypróbowania w domu.
Szczegóły
Tytuł: Co i jak jeść we FrancjiPodtytuł: Poradnik, rozmówki, słowniczek
Autor: Marilyn Piauton
Wydawnictwo: Langenscheidt
Seria: PODRÓŻE
Kod paskowy: 9788388892820
ISBN: 8388892827
Tytuł oryginału: LA FRANCIA AL RISTORANTE
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Lenart Sylwia, Goldschneider Anna, Rylukowska Agnieszka
Języki: polski
Rok wydania: 2002
Ilość stron: 209
Format: 10.0x15.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.165 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Akademia Języka Polskiego PWN Tom 1-10
Wydawnictwo Naukowe PWN