Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów.
Spis treści
Od autora
Ciasta
Potrawy jednodaniowe
Potrawy z ryb
Drób
Mięsa duszone i zapiekane
Sałatki i sosy
Desery
Napoje alkoholowe
Rodzaj e miodów
Spis potraw
Spis treści
Od autora
Ciasta
Potrawy jednodaniowe
Potrawy z ryb
Drób
Mięsa duszone i zapiekane
Sałatki i sosy
Desery
Napoje alkoholowe
Rodzaj e miodów
Spis potraw
Szczegóły
Tytuł: Miód w kuchniAutor: Rum Leszek
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kod paskowy: 9788309017127
ISBN: 830901712X
Języki: polski
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 144
Format: 13.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.135 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zwycięzca
Vocatio
Impotent
PRINTEX Firma Poligraficzna i Wydawnicza
Noddy. Słoneczny dzień
Egmont
Blubry Heli przy niedzieli + CD
Media Rodzina
Blubry Heli przy niedzieli (Płyta CD)
Media Rodzina
Bjork
In Rock
Rodzinka Robinsonów
Egmont