Miód w kuchni

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne

  • Rok wydania: 1999
  • Format: 13.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
10,55 PLN
Nasza cena
6,43 PLN



Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów.

Spis treści
Od autora
Ciasta
Potrawy jednodaniowe
Potrawy z ryb
Drób
Mięsa duszone i zapiekane
Sałatki i sosy
Desery
Napoje alkoholowe
Rodzaj e miodów
Spis potraw

Szczegóły

Tytuł: Miód w kuchni
Autor: Rum Leszek
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kod paskowy: 9788309017127
ISBN: 830901712X
Języki: polski
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 144
Format: 13.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.135 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: