Domowe wędzenie żywności

RM

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
18,82 PLN



Domowe wędzenie żywności Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

Szczegóły

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377730775
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 320
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.48 kg

Recenzje