Woda w żywieniu i jej źródła

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

  • Rok wydania: 2008
  • Oprawa: broszura
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,20 PLN
Nasza cena
21,30 PLN



Woda najważniejsze dobro naturalne i główny składnik naszego ciała jest tematem kolejnego tomiku "Biblioteczki Wiedzy o Żywieniu i Żywności" serii powołanej do życia w związku z Ogólnopolską Olimpiadą Wiedzy w Żywieniu. Do współtworzenia tomików tej serii zapraszani są jako autorzy rozdziałów i recenzenci uznani polscy specjaliści z zakresu nauki o żywności i żywieniu wyróżniający się nie tylko niekwestionowanym dorobkiem naukowym i gruntowną wiedzą z tego zakresu lecz także umiejętnością przystępnego jej przedstawiania. Dzięki temu każdy tytuł cechuje się oryginalnością ujęcia tematu oraz unikalnymi walorami dydaktycznymi.


Szczegóły

Tytuł: Woda w żywieniu i jej źródła
Autor: Brzozowska Anna, Gawęcki Jan (red.)
Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ISBN: 9788371604867
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 148
Oprawa: broszura

Recenzje