Woda najważniejsze dobro naturalne i główny składnik naszego ciała jest tematem kolejnego tomiku "Biblioteczki Wiedzy o Żywieniu i Żywności" serii powołanej do życia w związku z Ogólnopolską Olimpiadą Wiedzy w Żywieniu. Do współtworzenia tomików tej serii zapraszani są jako autorzy rozdziałów i recenzenci uznani polscy specjaliści z zakresu nauki o żywności i żywieniu wyróżniający się nie tylko niekwestionowanym dorobkiem naukowym i gruntowną wiedzą z tego zakresu lecz także umiejętnością przystępnego jej przedstawiania. Dzięki temu każdy tytuł cechuje się oryginalnością ujęcia tematu oraz unikalnymi walorami dydaktycznymi.
Szczegóły
Tytuł: Woda w żywieniu i jej źródłaAutor: Brzozowska Anna, Gawęcki Jan (red.)
Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ISBN: 9788371604867
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 148
Oprawa: broszura
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Thorgal Tarcza Thora Tom 31
Egmont
Matematyka z klasą 4 Podręcznik
szkoła podstawowa
szkoła podstawowa
LektorKlett
Visual Basic dla aplikacji w programach Word, PowerPoint i Excel
Praktyczny kurs z ćwiczeniami
Praktyczny kurs z ćwiczeniami
Uniwersytet Adama Mickiewicza
Energia w żywności i żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu