Kuchnia marokańska czerpie z naturalnej obfitości kraju, w którym jedzenie ma zarazem aspekt praktyczny, jak i socjalno-rytualny. W tej krainie dobrej i obfitej kuchni podkreśla się wartości potraw przyrządzonych samodzielnie.
Szybkie i proste przepisy na potrawy kuchni marokańskiej.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szybkie i proste przepisy na potrawy kuchni marokańskiej.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia marokańska. Szybko i smacznieAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327403254
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 48
Format: 19.5x24 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.325 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Niedzielne przysmaki
Muza
Nakarm mnie
Muza
Kuchnia tajska
Olesiejuk
Kuchnia meksykańska
Olesiejuk
Sosy i marynaty. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Wyprawy po przyprawy
Pascal