Dobry dżem powinien być błyszczący, klarowny i smakować jak owoc z którego został przygotowany. Przygotowanie marmolady jest zdecydowanie łatwiejsze niż przygotowanie dżemu, gdyż owoce cytrusowe zawierają dużo kwasów i pektyn niezbędnych do ścięcia się przetworu.
Szybkie i proste przepisy na przetwory.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szybkie i proste przepisy na przetwory.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szczegóły
Tytuł: Przetwory. Szybko i smacznieAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377704998
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 48
Format: 18.5x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.15 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kurczak Szybko i smacznie
Olesiejuk
Tapas Szybko i smacznie
Olesiejuk
Kuchnia tajska Szybko i smacznie
Olesiejuk
Kuchnia marokańska Szybko i smacznie
Olesiejuk
Krewetki Szybko i smacznie
Olesiejuk
Sosy i marynaty Szybko i smacznie
Olesiejuk
Ciasta Szybko i smacznie
Olesiejuk
Sushi Szybko i smacznie
Olesiejuk
Drób Szybko i smacznie
Olesiejuk
Dania na lato. Szybko i smacznie
Olesiejuk