Wok to najbardziej uniwersalna patelnia. Może być użyta do duszenia, głębokiego smażenia, gotowania, gotowania na parze oraz do robienia orientalnych zup. Ta szybka metoda przyrządzania potraw gwarantuje zachowanie koloru, odpowiedniej twardości i smaku składników oraz ich wartości odżywczej.
Szybkie i proste przepisy na potrawy z patelni.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane
Szczegóły
Tytuł: Potrawy z patelni Szybko i smacznieWydawnictwo: Olesiejuk
Seria: SZYBKO I SMACZNIE
ISBN: 9788327403339
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 48
Format: 19.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.32 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Udane imieniny czyli 150 sposobów podejmowania gości
Edipresse Polska
Sałatki. 109 przepisów. Fakt radzi 3/2011
Ringier Axel Springer Polska
Zupy. Fakt radzi 4/2011
Ringier Axel Springer Polska
Wielka księga kucharska. Przepisy na cztery pory roku
Ringier Axel Springer Polska
Dania z piekarnika. W kuchni
Olesiejuk
969 porad idealnej pani domu
Ringier Axel Springer Polska
Porady babuni. Tom XI. Wszystko co powinnaś wiedzieć o przyrządzaniu mięs
Ringier Axel Springer Polska
Zupy. Szybko i smacznie
Olesiejuk
niadania i kolacje. 108 przepisów na smaczne i zdrowe dania. Fakt radzi 4/2012
Ringier Axel Springer Polska