Urozmaicone przepisy. Grzyby i owoce leśne marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu. Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych. Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Szczegóły
Tytuł: Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakoszaAutor: Hess Reinhardt
Wydawnictwo: Arti
Seria: KUCHNIA SMAKOSZA
ISBN: 9783863800116
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 19.0x22.0cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.44 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zadania dla 4-latka
Promocja
Dwie kobiety
Wielka Litera
Francuska oberża TW
Świat Książki
Sweetland
Wiatr od morza
Z szynką raz!
Noir Sur Blanc
Liczydło drewniane
Noster
Złączeni
Prószyński i S-ka