Dobry dżem powinien być błyszczący, klarowny i smakować jak owoc z którego został przygotowany. Przygotowanie marmolady jest zdecydowanie łatwiejsze niż przygotowanie dżemu, gdyż owoce cytrusowe zawierają dużo kwasów i pektyn niezbędnych do ścięcia się przetworu.
Szybkie i proste przepisy na przetwory.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szybkie i proste przepisy na przetwory.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szczegóły
Tytuł: Przetwory. Szybko i smacznieAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327403391
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 48
Format: 19.5x24 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.33 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Masaż niemowląt
Harmonia
Blondynka na językach Niemiecki z płytą CD
Kurs językowy
Kurs językowy
G+J Gruner+Jahr Polska
Dieta Kliniki Mayo
Rebis
Żurawki
Zysk i S-ka
Dieta bez pszenicy
Bukowy Las
Przetwory. Sprawdzone przepisy
Olesiejuk
Amarantus smacznie i zdrowo
Ekoprodukt
Niewdzięczność i śmierć
Prószyński i S-ka