Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się nad sposobem przyrządzenia dania mięsnego. Aby ułatwić Państwu decyzję, autorka proponuje przepisy na różnorodne przygotowanie mięs, tych bardziej popularnych jak wołowina, cielęcina i wieprzowina oraz mniej znanych, a równie bogatych w walory smakowe, takich jak jagnięcina, baranina i dziczyzna. Duży wybór zaprezentowanych dodatków i sosów umożliwi skomponowanie smakowitych posiłków na różne okazje.
Szczegóły
Tytuł: Mięso na różne sposobyAutor: Walęcka Zdroik Marta
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
Kod paskowy: 9788373379275
ISBN: 8373379274
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 96
Format: 14x20cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rozważania adwentowe
Salwator