Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

WSiP

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
94,70 PLN
Nasza cena
86,11 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 69,85 zł



Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły

Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Podtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302134814
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg

Recenzje