Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Szczegóły
Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawoduPodtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302134814
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg