Tomik zawiera kilkadziesiąt przepisów na niezwykle cenne dla organizmu dania. Znajdą tu Państwo receptury na smakowite rybne pasztety, zupy oraz potrawy smażone i pieczone. Wszystkie bardzo smaczne, a przede wszystkim godne rozpropagowania w codziennym jadłospisie.
Szczegóły
Tytuł: Ryby Encyklopedia gotowaniaAutor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
Kod paskowy: 9788373375864
ISBN: 8373375864
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 96
Format: 15x21cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.26 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Groch i kapusta, czyli Podróżuj po Polsce! tom 2
ROSIKON PRESS
Kommissar Zufall
Langenscheidt
Przesłanie Chirona
Studio Astropsychologii
Wielki atlas zwierząt
Buchmann
Mądre Dziecko
Mam 7-8 lat
Mam 7-8 lat
Aidem Media