Ryby Encyklopedia gotowania

Prószyński i S-ka

  • Rok wydania: 2004
  • Format: 15x21cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
7,80 PLN



Tomik zawiera kilkadziesiąt przepisów na niezwykle cenne dla organizmu dania. Znajdą tu Państwo receptury na smakowite rybne pasztety, zupy oraz potrawy smażone i pieczone. Wszystkie bardzo smaczne, a przede wszystkim godne rozpropagowania w codziennym jadłospisie.

Szczegóły

Tytuł: Ryby Encyklopedia gotowania
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
Kod paskowy: 9788373375864
ISBN: 8373375864
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 96
Format: 15x21cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.26 kg

Recenzje