Pasty przygotowuje się w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują wyśmienicie. Autorka książki podaje swoje przepisy na najlepsze klasyczne, szybkie, ekstrawaganckie i słodkie pasty, dipy i kremy. Ze świeżymi serami, zbożami, warzywami, owocami, orzechami są idealne dla tych, którzy szukają urozmaiconej alternatywy dla chleba z masłem, kiełbasą, czy serem. Sycące pasty mięsne i rybne mogą stanowić także smaczny dodatek do obiadów.
W książce zawarto: przepisy na pyszne pasty, sosy, kremy i dipy - idealne dla zwolenników zdrowego odżywiania się; informacje dotyczące wartości odżywczych poszczególnych składników tych rarytasów; przepisy na warianty danego dania i propozycje różnych zestawień smakowych oraz porady dotyczące sposobów podawania tych smakołyków.
Szczegóły
Tytuł: Domowe smarowidła i pastyAutor: Zehetgruber Rosemarie
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731437
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 96
Format: 16.5x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Leczenie węglem drzewnym
Źródła Życia
Nudzimisie i przedszkolaki
Skrzat
Szymek w krainie Nudzimisiów
Skrzat
Sposoby na kaca
Olesiejuk
Samoleczenie bursztynem
Astrum
Cytryna właściwości i zastosowanie
Dr Jadwiga Górnicka poleca
Dr Jadwiga Górnicka poleca
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski