Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
Producent:
Wydawnictwo SBM Sp. z o.o.
Sułkowskiego 2/2
01-602 Warszawa (PL)
tel: 22 403 48 06
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia polska na cztery pory rokuAutor: Krawczyk Marta
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453543
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.93 kg