Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
34/2013

WSiP

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
86,10 PLN
Nasza cena
78,26 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 69,01 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.

Nr dopuszczenia MEN: 34/2013


Szczegóły

Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Podtytuł: 34/2013
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302136344
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

MEN: 2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 248
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.375 kg

Recenzje