Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała

Publicat

  • Rok wydania: 2013
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
26,85 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Ojciec Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych. Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy. Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne. Ojciec Kmak dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkową Uzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.

Kraj produkcji: PL

Producent:
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań (PL)
tel: 616529252
email: [email protected]


Szczegóły

Tytuł: Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała
Autor: Kazimierz Józef Kmak
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324519712
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 320
Oprawa: Twarda

Recenzje