Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni.
Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.
Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.
Szczegóły
Tytuł: Ciasta i desery krok po krokuAutor: Magnier-Moreno Marianne
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788377731871
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 192
Format: 19.0x23.3
Oprawa: Miękka
Waga: 0.59 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Obiady za 9,99 zł
Dragon
Polska na dwóch kółkach
Bezdroża