125 000 kombinacji przystawek, dań głównych i deserów - oto dlaczego dzięki tej książce nikomu z pewnością nie zabraknie pomysłów na urozmaicony i pyszny posiłek!
Clou tej książki to spiralne bindowanie i praktyczny podział stron na trzy kategorie potraw, dzięki czemu wszystkie karty z przepisami dają się przeglądać niezależnie od siebie. Każdą przystawkę można więc dopasować do każdego dania głównego oraz każdego deseru i od razu zobaczyć ułożone przez siebie menu.
Clou tej książki to spiralne bindowanie i praktyczny podział stron na trzy kategorie potraw, dzięki czemu wszystkie karty z przepisami dają się przeglądać niezależnie od siebie. Każdą przystawkę można więc dopasować do każdego dania głównego oraz każdego deseru i od razu zobaczyć ułożone przez siebie menu.
Szczegóły
Tytuł: Nowe i łatwe pomysły na dobry obiadAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Naumann & Gobel Verlagsgesellschaft
ISBN: 9783625121909
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 100
Format: 21x29 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.716 kg