Coraz częściej chcemy, by w naszym menu gościły potrawy tanie, szybkie w przygotowaniu, a przy tym smaczne. Tarty, zapiekanki, omlety i frittaty spełniają te wymagania i dzięki temu zyskują na popularności. Można je serwować na śniadanie, obiad, podwieczorek lub kolację, a największą zaletą tych dań jest możliwość przyrządzania ich z rozmaitych składników. Zapiekanki z warzywami, tarty na słodko, omlety z serem oraz wyśmienite frittaty z mięsem lub rybami to tylko niektóre z proponowanych w książce dań.
Szczegóły
Tytuł: Zapiekanki, tarty, omlety, frittatyAutor: Krawczyk Marta
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
Kod paskowy: 9788378453703
ISBN: 978-83-7845-370-3
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 64
Format: 165 x 240 mm
Oprawa: twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mój mały króliczek
Papilon
Mój mały baranek
Papilon
Dekalog konserwatysty
Megas
Wielka księga nalewek
Olesiejuk
Książeczka malucha Mowa zwierząt
Literat
Tarty i quiche
Buchmann