Naprawdę warto odkryć nieograniczone możliwości zastosowania woka i wyjątkowy smak powstających w nim pysznych dań z warzywami, mięsem, rybą i drobiem, a także egzotycznych deserów.
Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.
Szczegóły
Tytuł: WokPodtytuł: Kuchnia azjatycka na co dzień
Wydawnictwo: Vemag
Kod paskowy: 4050847000707
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 256
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.78 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Niebo istnieje naprawdę
Rafael
Kocham gotować
Muza
Poznań. Miasto grzechu
Czarne
Niebo na własność
Otwarte