Każdy ma swój sprawdzony sposób na gotowanie. Ideałem jest smaczny, zdrowy i kolorowy posiłek ze świeżych składników. W czasach, kiedy szczególnie zależy nam na osiągnięciu tego ideału z pomocą przychodzi metoda gotowania na parze. Wbrew opiniom wcale nie muszą to być nudne dania bez smaku. Prezentowana książka odkryje przed Czytelnikami tajniki przyrządzania posiłków na parze oraz pokaże, że praktycznie każde danie może znacznie zyskać na smaku i wartościach odżywczych, jeśli przyrządzi się je właśnie tą metodą.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie na parzeAutor: Szydłowska Marta
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378454601
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 64
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.37 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jak gotować w kuchence mikrofalowej
Buchmann
Jak gotować na parze
Buchmann
Z małą ilością tłuszczu
Olesiejuk
Kuchnia wegetariańska Szybko i smacznie
Olesiejuk
Kuchnia niskotłuszczowa
Olesiejuk
Gotowanie na parze i w parowarze
Arystoteles