Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

WNT

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,00 PLN
Nasza cena
46,50 PLN



Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Szczegóły

Tytuł: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261406
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 468
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.755 kg

Recenzje