Kuchnia chińska to zbiorcza nazwa wszystkich zwyczajów kulinarnych ludów mieszkających w Chinach, a często również w innych krajach wschodniej i południowo-wschodniej Azji.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia chińskaPodtytuł: Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Autor: Małgorzata Puzio, Irena Glińska
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803582
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 64
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.15 kg
Redakcja: Małecka Grażyna
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Korea Południowa Zielony Przewodnik
Bezdroża
Korea. Nie tylko kimchi
Prószyński i S-ka
Gramatyka języka koreańskiego z ćwiczeniami Część 1 Tom 1
Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego
Koreański nie gryzie!
Edgard
Najlepsze sałatki Beaty
Martel
Prawdziwa kuchnia japońska. Proste potrawy, oryginalne smaki
Znak JednymSłowem
Koreański nie gryzie!
Edgard