Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser. San Francisco Examiner
Szczegóły
Tytuł: Domowy wyrób serówAutor: Ricki Carroll
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377732250
Tłumacz: Knopińska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 272
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szkoła rodzenia
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Wyrzuć chemię z domu
Znak
Moje książeczki Księga druga
Nasza Księgarnia
Ziołowy Zakątek Kosmetyki które zrobisz w domu
Nasza Księgarnia