Dzięki książce czytelnik dowie się, jak skomponować prawidłową dietę, zmniejszającą stężenie cholesterolu (który jest jednym z czynników ryzyka zawału serca i udaru mózgu), jakie są mechanizmy przemiany tłuszczów i cholesterolu w organizmie. Autorzy podają liczne przepisy na potrawy, które skutecznie przyczyniają się do obniżania stężenia cholesterolu.
Szczegóły
Tytuł: Cholesterol pod kontroląAutor: Sven-David Müller, Katrin Raschke
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320047646
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 80
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Obniż swój cholesterol
10 prostych sposobów ? bez leków ? w 4 tygodnie ?
10 prostych sposobów ? bez leków ? w 4 tygodnie ?
Studio Astropsychologii
Dieta antycholesterolowa
Esprit
Zatrzymać czas
Sekrety medycyny estetycznej
Sekrety medycyny estetycznej
Edipresse Polska